NHP - Natural Haircare Program

Prikaži: Seznam / Preglednica
Razvrsti po:
Prikaži:
 • NHP AMPULE PROTI IZPADANJU LAS - HAIR LOSS (Lozione)
  Ampule pomagajo preprečiti izgubo las. Mešanica koncentriranih naravnih sestavin, ki pomagajo krepiti lase in podaljšujejo življensko dobo las. Vsebuje eterična olja z izvornimi celicami rastlin, vitamin B in nizko koncentracijo rastlinskega alkohola, brez parabenov, barvil in silikona. ..
  0,00€
  Brez DDV: 0,00€
 • NHP AMPULE PROTI PRHLJAJU - DANDRUFF (Lozione)
  Aktivni losjon proti prhljaju z eteričnimi olji čajevca in alantoinom. Ne vsebuje parabenov, barvil in silikona. Oblikovan tako, da ponovno vzpostavi zdravo fiziološko ravnovesje lasišča ter za pomoč pri reševanju težav kot so suh, masten prhljaj in razdraženo lasišče...
  0,00€
  Brez DDV: 0,00€
 • NHP BARVA ZA LASE (permanent color cream)
  Barva za lase brez parabenov, ppd-jev, parafina in amonijaka. Temelji na organsko negovalnih sestavinah arganovega olja in kokosovega masla. Priporočljiva za občutljivo in delikatno lasišče, zmanjša tveganje za nastanek alergij in draženje kože ( po kemoterapijah, pri alergijah ...). T..
  0,00€
  Brez DDV: 0,00€
 • NHP čistilec za lase (PRE-TREATMENT)
  Čistilec lasišča z eteričnimi olji čajevca in alfahidroksiacidov. Ne vsebuje parabenov, silikonov in barvil. Dermo - čistilni serum na osnovi eteričnih olj, ki imajo posebno sanitarni, razstrupljajoč in pomirjujoč učinek. Balzam alfahidroksi kislin izvaja mehak ..
  0,00€
  Brez DDV: 0,00€
 • NHP KREMNI AKTIVATOR (Cream activator)
  Visoko stabilizirana oksidacijska emulzija, ki temelji na ekološko organskih hranljivih sestavinah arganovega olja in kakavovega masla. Kremasta formula obogatena s pantenolom in sestavinami, ki pogojuje, obnavlja, ščiti lasišče in lasna vlakna. Idea..
  0,00€
  Brez DDV: 0,00€
 • NHP LOSJON PROTI IZPADANJU LAS - HAIRLOSS (Lozione)
  Pomaga preprečiti izgubo las. Mešanica koncentriranih naravnih sestavin, ki pomagajo krepiti lase in podaljšujejo življensko dobo las. Losjon vsebuje eterična olja z izvornimi celicami rastlin, vitamin B in nizko koncentracijo rastlinskega alkohola, brez parabenov, barvil in silikona. ..
  0,00€
  Brez DDV: 0,00€