Globinska nega

Preparati za globinsko nego nudijo vašim lasem zaščito, sijaj, živahnost barve ... hkrati pa negujejo in zdravijo ter obnovijo lase.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • ACID THERAPY - ŠAMPON (Za barvane lase)
  Uporablja se za barvane lase, daje sijaj in  povečuje obstojnost barve. ..
  Brez DDV: 20,00€ 20,00€
 • ACID THERAPY - ZDRAVILNA MASKA (Za barvane lase) 500ml
  Zdravilna maska zdravi suhe in uničene lase. Pokrije lase s posebno zaščitno folijo in se bori proti prostim radikalom. Lase globoko neguje in preprečuje razcepljene konice. Idealno za obdelane lase, da ponovno vspostavi naravno ravnovesje in ohrani živo barvo las. Maska daje izjemno svetlo..
  Brez DDV: 19,00€ 19,00€
 • JF COLOR FIX maska za barvne lase
  Color fix maska najbolje deluje v kombinaciji s Color fix šamponom. Lasem da moč, volumen in lesk. Primerna za vse vrste barvanih las- Po šamponiranju nanesite na mokre lase  in pustite delovati vsaj 5 min in izperite. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • JF COLOR FIX šampon za barvane lase
  Uporablja se barvne lase, daje sijaj in povečuje obstojnost barve. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • JF GLOBINSKA NEGA - MASKA (Keep Phyto)
  Rekonstrukcijska maska daje volumen, lesk in revitalizira, brez obtežitve las. Rastlinski izvlečki ognjiča, rastlinski keratin, pantenol in vitamin PP obnovijo las. Obogateno s sladkorjem in amino kislinami. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • JF GLOBINSKA NEGA - ŠAMPON (Keep Phyto)
  Rekonstruira in revitalizira suhe lase. Rastlinski keratin v sinergiji  sladkorjem in oljem argana naredi lase mehke, svilene in močne. Najboljši rezultati so z souporabo maskein losjona Keep Phyto. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€