Ampule in losjoni

Ampule in losjoni krepijo lase in zdravijo lasišče pri prhljaju, mastnih laseh, izpadanju las, ...

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • JF GLOBINSKA NEGA - AMPULE (Keep Phyto)
  Rekontrukcijski losjon tretma poškodovanih, obdelanih in suhih las. Regenerira, revitalizirainščiti kutikulo in lasna vlakna pred izsušitvijo in zunanjimi vplivi tehničnih procesov ..
  Brez DDV: 36,30€ 36,30€
 • LIFE THERAPY - serum (ampule)
  Uporablja se za suhe in šibke lase, daje jim moč, volumen in sijaj. Priporoča se za zelo poškodovane lase. ..
  Brez DDV: 34,07€ 34,07€
 • NHP AMPULE PROTI IZPADANJU LAS - HAIR LOSS (Lozione)
  Ampule pomagajo preprečiti izgubo las. Mešanica koncentriranih naravnih sestavin, ki pomagajo krepiti lase in podaljšujejo življensko dobo las. Vsebuje eterična olja z izvornimi celicami rastlin, vitamin B in nizko koncentracijo rastlinskega alkohola, brez parabenov, barvil in silikona. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • NHP AMPULE PROTI PRHLJAJU - DANDRUFF (Lozione)
  Aktivni losjon proti prhljaju z eteričnimi olji čajevca in alantoinom. Ne vsebuje parabenov, barvil in silikona. Oblikovan tako, da ponovno vzpostavi zdravo fiziološko ravnovesje lasišča ter za pomoč pri reševanju težav kot so suh, masten prhljaj in razdraženo lasišče...
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • NHP LOSJON PROTI IZPADANJU LAS - HAIRLOSS (Lozione)
  Pomaga preprečiti izgubo las. Mešanica koncentriranih naravnih sestavin, ki pomagajo krepiti lase in podaljšujejo življensko dobo las. Losjon vsebuje eterična olja z izvornimi celicami rastlin, vitamin B in nizko koncentracijo rastlinskega alkohola, brez parabenov, barvil in silikona. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • NHP LOSJON PROTI PRHLJAJU - DANDRUFF (Lozione)
  Aktivni losjon proti prhljaju z eteričnimi olji čajevca in alantoinom. Ne vsebuje parabenov, barvil in silikona. Oblikovan tako, da ponovno vzpostavi zdravo fiziološko ravnovesje lasišča ter za pomoč pri reševanju težav kot so suh, masten prhljaj in razdraženo lasišč..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€