Trajna ondulacija

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • MAXIMA NEVTRALIZATOR (Fix Wave)
  Hitro delujoči nevtralizator za trajno ondulacijo las. Ponovno obnovi lasna vlakna. Vsebuje keratin, ki izboljša elastičnost las, in naredi kodre dolgotrajne. Preparati so obogatenis cistaminom, ki je podoben lasnemu keratinu in deluje na lasno strukturo na naraven način.  Omogoča maks..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA PREPARAT »1« ZA NORMALNE LASE (Natural wave)
  Hitro delujoči nevtralizator za trajno ondulacijo las. Ponovno obnovi lasna vlakna. Vsebuje keratin, ki izboljša elasričnost las in naredi kodre dolgotrajne. Preparat je obogaten s cistaminom, ki je podoben lasnemu keratinu in deluje na lasno strukturo na naraven način. Omogoča maksimaln..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA PREPARAT »2« ZA BARVANE LASE (Natural Wave)
  Hitro delujoči nevtralizator za trajno ondulacijo las. Ponovno obnovi lasna vlakna. Vsebuje keratin, ki izboljša elastičnost las in naredi kodre dolgotrajne . Preparati so obogateni s cistaminom, ki je podoben lasnemu keratinu in deluje  na lasno strukturo na naraven  način. Om..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA PREPARAT »O« ZA MOČNE ZDRAVE LASE (Natural Wave)
  Hitro delujoči nevtralizator za trajno ondulacijo las. Ponovno obnovi lasna vlakna. Vsebuje keratin, ki izboljša elastičnost las in naredi kodre dolgotrajne. Preparat je obogaten s cistaminom, ki je podoben lasnemu keratinu in deluje na lasno strukturo na naraven način. Omogoča maksimaln..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • REKONSTRUKTOR S PROTEINI PRED TRAJNO
  Uporabljamo ga pred trajno pri uničenih, poškodanih, beljenih laseh in rekonstrukcijo. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€