Trajna ondulacija

Trajna ondulacija je v zadnjem času zelo popularna, zato je pomembno, kakšen izdelek boste uporabili za dober rezultat. Vsi naši preparati vsebujejo keratin, ki poskrbi, da so kodri obstojni, sijoči, naravni, hkrati pa lasje niso izsušeni. Za dober rezultat upoštevajte proizvajalčeva navodila za uporabo oz. se za nasvete obrnite na nas.  

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • MASKA S KERATINOM, BREZ PARABENOV - SUBLISS KERATIN MASK
  Intenzivna maska zasnovana na keratinom. Lasje so mehki, lesketajoči, močni in zdravi. Idealna za ohranjanje kemičnih efektov, obdelanih in barvanih las. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA NEVTRALIZATOR (Fix Wave)
  Hitro delujoči nevtralizator za trajno ondulacijo las. Ponovno obnovi lasna vlakna. Vsebuje keratin, ki izboljša elastičnost las, in naredi kodre dolgotrajne. Preparati so obogatenis cistaminom, ki je podoben lasnemu keratinu in deluje na lasno strukturo na naraven način.  Omogoča maks..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA PREPARAT »1« ZA NORMALNE LASE (Natural wave)
  Hitro delujoči nevtralizator za trajno ondulacijo las. Ponovno obnovi lasna vlakna. Vsebuje keratin, ki izboljša elasričnost las in naredi kodre dolgotrajne. Preparat je obogaten s cistaminom, ki je podoben lasnemu keratinu in deluje na lasno strukturo na naraven način. Omogoča maksimaln..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA PREPARAT »2« ZA BARVANE LASE (Natural Wave)
  Hitro delujoči nevtralizator za trajno ondulacijo las. Ponovno obnovi lasna vlakna. Vsebuje keratin, ki izboljša elastičnost las in naredi kodre dolgotrajne . Preparati so obogateni s cistaminom, ki je podoben lasnemu keratinu in deluje  na lasno strukturo na naraven  način. Om..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA PREPARAT »O« ZA MOČNE ZDRAVE LASE (Natural Wave)
  Hitro delujoči nevtralizator za trajno ondulacijo las. Ponovno obnovi lasna vlakna. Vsebuje keratin, ki izboljša elastičnost las in naredi kodre dolgotrajne. Preparat je obogaten s cistaminom, ki je podoben lasnemu keratinu in deluje na lasno strukturo na naraven način. Omogoča maksimaln..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • RAVNANJE LAS S KERATINOM ZA NARAVNE LASE (BREZ FORMALDEHIDOV)-SUBLISS SISTEM 1
  Inovacija brez formaldehidov, amonjaka in tia, ultimativen sistem ravnanja za lase, ki dovoljuje eperfektno gladke rezultate tako na skodranih kot tudi kovrčavih laseh. Nadzoruje obseg in nemornost las.  Formuliran za hladno in vročinsko ravnanje las. Paket vsebuje: Serum s keratino..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€