Barve za lase

Ali znate pravilno zmešati barvo za lase? Pomnite! Pomembna so razmerja in tehtanje barv. Za vsa navodila se sklicujte na uradne specifikacije oziroma pokličite Prolas d.o.o. za profesionalen nasvet in kar najboljše rezultate.

Priporočamo vam naslednje linije barv za lase:

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • JF Barvna Tuba (Hair Color creme)
  Kozmetična barva, formulirana z najnižjo vsebnostjo amoniaka Tehnologija z ekstra čistimi Micro-chromatron pigmenti omogoča globoko prodiranje molekul barve in ščiti strukturo las. Zagotavlja uspešno prekrivanje sivih las, svetle odtenke, obstojnost in lesk las. Barva je obog..
  Brez DDV: 9,60€ 9,60€
 • MAXIMA BARVA ZA LASE (Vital hair crema)
    Napredna formula na osnovi Plex-Tehnology zagotavlja maksimalne rezultate brez poškodbe lasu. Obogatena s keratinom in ceramidi zagotavlja zdrav in mehak las in ekstremem sijaj. Z izbranimi sestavinami zagotavlja do 100% prekrivanje sivih las.  Barve so namenjene izključno za..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA CONTRAST (Armano, fiamma, rame, viola)
  Kontrestne barve za lase s katerimi dosežemo zelo intenzivne tone brez beljenja. Amaranto, rdeča, bakrena, vijolična, fuksija ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • NHP BARVA ZA LASE (permanent color cream)
  Barva za lase brez parabenov, ppd-jev, parafina in amonijaka. Temelji na organsko negovalnih sestavinah arganovega olja in kokosovega masla. Priporočljiva za občutljivo in delikatno lasišče, zmanjša tveganje za nastanek alergij in draženje kože ( po kemoterapijah, pri alergijah ...). T..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€