Ostalo

V tej kategoriji najdete izdelke, ki pripomorejo k enostavnejšemu barvanju las, kot so npr. zaščitne kreme, sredstva proti pekočemu občutku lasišča med barvanjem, odstranjevalci madežev, ...

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • MAXIMA SKIN CLEANER (Za odstranjevanje barve)
  Čistilo za kožo oziroma odstranjevalec barvnih madežev. Nežno odstranjuje kakršne koli nezaželjene sledove barve s kože po barvanju. Večji učinek dosežemo, če ga uporabimo med umivanjem barve z las. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • MAXIMA SKIN PROTEKTOR (Zaščitna krema pred barvanjem las)
  Ščiti kožo pred madeži in draženjem, ki jih povzročajo drugi kemijski preparati in uporaba barv. Uporabljamo jo pri občutljivi (pekoči) koži ali za zaščito kože pri barvanju las. ..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€
 • SAFE COLOR ZAŠČITA PRED PEKOČIM BARVANJEM
  Dodajte odmerek safe colorja v tinturo - oksidant, kot pripomoček pri preprečevanju morebitnega  draženja lasišča in spodbuja pokrivnost, sijaj in barvno obstojnost. ..
  Brez DDV: 20,00€ 20,00€
 • JF BARVNE MASKE 250ml
  Maska obnavlja in daje globino, ter intenzivnost naravnim ali obarvanim lasem. Delno prekrije tudi sive lase. Na razpolago paleta barv, vključno z transaprent, katera omogoča redčenje ostalih barv. S tem povečamo barvne nianse. Samostojna se uporablja kot nega. Silver- srebrno masko uporabl..
  Brez DDV: 21,15€ 21,15€