Barvanje las

V tej kategoriji vam predstavljamo celoten asortima izdelkov, ki jih potrebujete za profesionalno barvanje las od A do Ž. Vse od nanosa kreme pred barvanjem do končnega videza pričeske. Priporočamo vam tri linije izdelkov za barvanje las, in sicer GM Kosmetik s.r.l - linija Jungle Fever ter Vitalfarco s.r.l. - liniji Maxima in Nature Hair Program.

Vabljeni k ogledu naše ponudbe!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaži: Seznam Preglednica
 • JF Barvna Tuba (Hair Color creme)
  Kozmetična barva, formulirana z najnižjo vsebnostjo amoniaka Tehnologija z ekstra čistimi Micro-chromatron pigmenti omogoča globoko prodiranje molekul barve in ščiti strukturo las. Zagotavlja uspešno prekrivanje sivih las, svetle odtenke, obstojnost in lesk las. Barva je obog..
  Brez DDV: 9,60€ 9,60€
 • JF BARVNI AKTIVATOR
  Na voljo v petih različnih jakostih (2.1%, 3%, 6%, 9%, 12%) in dveh količinah 1000 ml. Vsebuje dodatno zaščitno emulzijo in je namenjena za mešanje barv, prelivov in šamponov. ..
  Brez DDV: 11,00€ 11,00€
 • JF belilo za lase BELO (Polvere Decolorante) 500g
  Univerzalno belilo za vse vrste beljenja las. Omogoča močno posvetlitev. V prahu brez prašenja v beli barvi. ..
  Brez DDV: 25,44€ 25,44€
 • JF belilo za lase VIOLA (Polvere Decolorante) 500g
  Belilo v prahu z viola pigmenti, brez prašenja.    Vsebuje SUGAR-PLEX , ki vlaži in ščiti las. Omogoča ultra svetlenje do 9 tonov. Ultimativen kompromis med svetlenjem in zaščiti las.   ..
  Brez DDV: 37,01€ 37,01€
 • JF belilo za lase VIOLA (Polvere Decolorante) 500g
  Univerzalno belilo za vse vrste beljenja las. Omogoča močno posvetlitev. Prah brez prašenja v vijolični barvi. ..
  Brez DDV: 25,44€ 25,44€
 • MAXIMA BARVA ZA LASE (Vital hair crema)
    Napredna formula na osnovi Plex-Tehnology zagotavlja maksimalne rezultate brez poškodbe lasu. Obogatena s keratinom in ceramidi zagotavlja zdrav in mehak las in ekstremem sijaj. Z izbranimi sestavinami zagotavlja do 100% prekrivanje sivih las.  Barve so namenjene izključno za..
  Brez DDV: 0,00€ 0,00€