Splošni pogoji

Splošni pogoji

1. Splošni pogoji uporabe spletne strani Prolas.si

Namen splošnih pogojev je določiti pogoje uporabe spletnega mesta Prolas.si. Veljajo za vse obiskovalce omenjenega spletnega mesta in povezanih spletnih strani.

Ob vstopu na spletno stran  je obiskovalec dolžan prebrati in upoštevati splošne pogoje.

2. Spletno mesto Prolas.si

Spletno mesto je dostopno preko na slova www.prolas.si in vsebuje informacije o prodajnem programu profesionalne lasne kozmetike, ki jo zastopa in prodaja podjetje Prolas d.o.o.

Ustvarjeno je z namenom obiskovalcu  zagotoviti kvalitetne informacije o celotni ponudbi na enem mestu. Obiskovalec se lahko na spletnem mestu seznani z izdelki, novostmi, promocijami, … dostopa lahko tudi do varnostnih list in cenikov (datoteke so zaščitene z geslom).

3. Lastnik in upravljavec

Lastnik in upravljalec spletnega mesta je podjetje Prolas d.o.o., Dolina 6, Zasip, 4260 Bled.

4. Obiskovalec in uporabnik

Obiskovalec spletnega mesta je oseba, ki obišče spletno mesto www.prolas.si. Oseba lahko pridobi uporabniško ime in geslo za prenos varnostnih list in cenikov.

7. Varstvo osebnih podatkov

V skladu z ZVOP-1 se sme obdelovati osebne podatke osebe, če je podana osebna privolitev posameznika. Upravljavec pri obdelavi osebnih podatkov uporabnika z njimi ravna v skladu z zahtevami predpisa o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. 94/2007).

8. PIškotki

Spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so datoteke, ki se shranijo na uporabnikov računalnik Običajno piškotek vsebuje podatke o imenu strežnika s katerega je bil poslan, čas trajanja piškotka ter naključno generirano edinstveno število.

Shranjevanje piškotkov nadzira brskalnik, ki ga ima uporabnik, zato lahko uporabnik sam shranjevanje piškotov po želji omeji ali onemogoči.

8. Omejitev odgovornosti

Upravljavec se bo trudil ažurirati in zagotavljati točne podatke, a je potrebno vedeti, da so informacije in podatki informativne narave, zato ne jamči in pravno ne odgovarja za točnost podatkov.

9. Avtorske pravice

Vsebina spletnega mesta je avtorsko delo, zato je dovoljena uporaba materialov, objavljenih na spletni strani, dovoljena v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je kopiranje vsebine v druge namene.

Prolas d.o.o.

Bled, nov. 2016